Kokonaisvaltaiset putkiremontit luotettavasti Jyväskylän seudulla

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ukonputki Oy:n tarjoamiin LVI-palveluihin Jyväskylän alueella kuuluvat myös kokonaisvaltaiset putkiremontit, joissa uusitaan kaikki kohteen vesi- ja viemärilaitteet. Näitä täydellisiä putkiremontteja kutsutaan linjasaneerauksiksi. Toteutamme linjasaneeraukset kaikenlaisiin kohteisiin, kuten taloyhtiöihin, Jyväskylän seudulla sekä muualla Keski-Suomessa. Kutsu meidät tutustumaan työkohteeseen, niin pystymme antamaan sinulle mahdollisimman tarkan hinta-arvion työstä!

Linjasaneerauksessa uudistetaan kaikki viemärilaitteet

LVI-alan pitkän linjan ammattilaisina me hoidamme ammattitaidolla linjasaneerauksia, jotka ovat perusteellisia ja kokonaisvaltaisia putkiremontteja. Esimerkiksi iäkkäissä taloyhtiöissä putkiremontit kannattaa hoitaa kaikissa asunnoissa samaan aikaan. Mittava linjasaneeraus on vaativa projekti, joka vaatii ammattitaitoa ja vahvaa LVI-alan osaamista. Me hoidamme saneeraukset täsmällisesti, tarkasti ja luotettavasti.


Ennen saneerauspäätöksen tekemistä on hyvä kartoittaa viemärin ja putkien kunto tarkkaan. Me hoidamme tarvittaessa esimerkiksi viemärikuvaukset ja muut kuntotutkimukset päätöksesi tueksi. Kartoituksen avulla osaamme kertoa tarkemmin myös uudistusten kustannuksista ja antaa hinta-arvion työstä.

Lue lisää viemärikuvauksista

Teemme myös keittiöiden ja kylpyhuoneiden remontit

Linjasaneeraus on täydellinen hetki remontoida ja uudistaa kylpyhuone tai keittiö kokonaisuudessaan. Ukonputki Oy hoitaa putkitöiden lisäksi myös muut remonttityöt ammattitaidolla. Toteutamme remontteja keittiöissä, kosteissa tiloissa ja muissa huoneissa.


Saat kaikki LVI- ja remonttityöt meiltä kätevästi saman katon alta. Pidä remonttiprojektisi mahdollisimman yksinkertaisena ja suunnittele työkokonaisuus yhteistyössä kanssamme. Me hoidamme loput – aina töiden toteutuksesta viimeistelyyn asti! Tulemme mielellämme tutustumiskäynnille remonttikohteisiin kaikkialla Jyväskylän seudulla.

Tutustu märkätilojen remontteihin

Pyydä meiltä tarjous linjasaneerauksesta!

Linjasaneeraus on vaativa projekti, mutta me teemme sen asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi, vaivattomaksi ja nopeaksi. Koska saneerauksen hintaan vaikuttavat monet tekijät, ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin kohteesta ja tilanteestasi. 


Toteutamme kaikenlaiset putkiremontit yli kymmenen vuoden kokemuksella. Palvelemme Vesangalla sijaitsevasta toimipisteestämme käsin kaikkialla Jyväskylän seudulla ja tarvittaessa kauempanakin. Kysy lisää – olemme palveluksessasi!

Ukonputki Oy toteuttaa mittavatkin putkiremontit ja -saneeraukset varmoin ottein Jyväskylässä ja lähialueilla. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä