Putkimies kiireellisesti ja LVI-huollot Jyväskylän alueella

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ukonputki Oy toteuttaa LVI-työt aina LVI-asennuksista linjasaneerauksiin kaikkialla Jyväskylän seudulla. Mikäli kotisi putkien kunto huolettaa tai ilmanvaihtojärjestelmäsi tökkii, ota meihin yhteyttä! Tutkimme myös tukkeutuneiden viemärien tilanteen. Lisäksi saat kauttamme ilmastointi- ja lämmityslaitteiden asennukset, huollot ja korjaukset.
Meiltä saat kattavat LVI-työt ammattilaiselta yli kymmenen vuoden kokemuksella - takaamme laadukkaan lopputuloksen!

Monipuoliset LVI-palvelut

Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme kaikenlaisissa LVI-töiden tarpeissa. 

Palveluihimme kuuluvat:

  • Kaikenlaiset putkiremontit

  • Linjasaneeraukset

  • LVI-huoltotyöt

  • LVI-asennukset

  • Putkiremontit

  • Vesijohtosaneeraukset

  • Lämpöjohtosaneeraukset

  • Pientalojen KVV- ja IV-valvonta.

Mikäli et löydä listalta mainintaa tarvitsemastasi palvelusta, ota meihin silti yhtyettä. Kokeneina LVI-alan ammattilaisina pystymme hoitamaan kaikki alan työt varmalla laadulla.

Tutustu tarkemmin linjasaneerauksiin

Palvelemme kotitalouksia, yrityksiä ja taloyhtiöitä

Ukonputki Oy toteuttaa varmalla ammattitaidolla sekä pienet että suuret LVI-työt ja -projektit. Hoidamme luotettavasti vaativatkin putkiremontit. Remonttien ohella teemme LVI-alan huoltoja, korjauksia ja asennuksia. 


Työskentelemme sekä uudisrakennuskohteissa että vanhemmissa asunnoissa, toimitiloissa ja tuotantotiloissa, joita saneerataan tai remontoidaan. Teemme myös paljon linjasaneerauksia taloyhtiöille. Toteutamme putkityöt kaikenlaisiin kohteisiin kilpailukykyisin hinnoin. Kohtuullisista hinnoistamme huolimatta emme tingi työn laadusta, sillä teemme työt tarkkaan, ammattitaidolla ja laadukkain materiaalein.

Pyydä paikalle ammattitaitoinen LVI-tiimi!

Kaikki yrityksemme työntekijät ovat LVI-alan kovan luokan ammattilaisia. Kun pyydät meidät töihin, LVI-asennuksesi ja putkiremonttisi hoitavat ammattitaitoiset putkimiehet. Teemme kaikki työt luotettavasti ja nopeasti niin, että kotisi remonttityöt pysyvät tarkkaan aikataulussa.


Toimipisteemme sijaitsee Vesangalla, mutta teemme linjasaneerauksia ja muita LVI-alan töitä kaikkialla Jyväskylän seudulla. Tarvittaessa työskentelemme laajemmallakin alueella Keski-Suomessa. Ota meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja pyydä tarjous – vastaamme tiedusteluihin pikaisesti!

Lue lisää putkimiespalveluistamme

Onnistunut linjasaneeraus vaatii vahvaa ammattitaitoa. Me toteutamme LVI-työt pitkällä kokemuksella ja takaamme laadukkaan lopputuloksen – kysy lisää!

Ota yhteyttä