Ammattitaitoiset putkimiehet Jyväskylässä ja muualla Keski-Suomessa

Palveleva putkimies Jyväskylän seudulla

Ukonputki Oy toteuttaa tarvittavat putkityöt niin kotitalouksissa, taloyhtiöissä kuin muissakin kohteissa Jyväskylässä ja sen lähikunnissa. Kun tilaat putkimiehen meiltä, saat nopeaa ja kohtuuhintaista putkipalvelua tarpeesi mukaan. Huoltoautossamme kulkevat yleisimmät tarvikkeet ja työkalut putkihuoltoon ja -asennuksiin liittyen, tarvittaessa saat nopean LVI-tarviketoimituksen yhteistyökumppaneidemme kautta.

Yleisimpiä putkimiehemme tehtäviä:

  • Hanojen huollot ja vaihdot
  • Lavuaarien ja pesualtaiden asennus
  • Pyykinpesukoneen asennus
  • Astianpesukoneen asennus
  • Vesiputken korjaus ja asennus
  • Vuotojen paikallistaminen
  • Vesipaineiden tasaukset

Miten pyydät putkimiehen paikalle?

Soita numeroon: 044 333 8486
Voit myös lähettää meille viestiä. Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian. Pikaisen avun lisäksi voit halutessasi myös lähettää meille tarjouspyynnön tehtävästäsi.

Viemäri tukossa?

Hankala homma, mutta onneksi meiltä löytyy välineet ja taitoa ongelman ratkaisemiseen. Jos viemäri tuntuu olevan aina tukossa, tai sen kanssa on muuta ongelmaa, voidaan viemäriin tehdä tarvittaessa putkistokuvaus tilanteen tarkistamiseksi. Viemärikuvaus antaa luotettavaa tietoa putkiston kunnosta ja ohjaa työtämme oikeaan suuntaan.

Pientä säätöä LVI-kalusteiden kanssa

Meiltä saat myös kodin pienet putkikunnostukset. Olipa kyseessä vuotava hana tai putkenpätkä keittiössä tai muissa kodin tiloissa, se kannattaa korjauttaa saman tien. Hiljalleen nokottava hana tai putki valuttaa yllättävästi euroja mennessään vuotovälin ollessa pitkä. Vuotokohta voi pahimmillaan olla myös vakava pintamateriaalien ja rakenteiden tuhoaja.

Putkimies märkätiloissa

Kylpyhuone- tai wc-remontti tulossa? Silloin tarvitset osaavan putkimiehemme ammattitaitoa. Kun putkitukset ja läpiviennit ovat reilassa, pysyvät märkätilat ja saniteettitilat kunnossa. Putkimiehemme asentaa vesikalusteet (wc-istuimet, lavuaarit, pesukoneet jne.) ja niiden LVI-tarvikkeet, kuten hanat ja muut putkitukset kohdilleen

Putkimiestä voit tarvita myös keittiöremontin yhteydessä

Keittiön muutostöissä voidaan tarvittaessa vetää uusia putkilinjoja. Meiltä onnistuvat kaikki keittiöremontin yhteydessä tehtävät putkiremontit. Ja jos vanhojen putkien kunto huolettaa, kannattaa meiltä pyytää arvio niiden kunnosta – tarkistamme ja huollamme sekä tarvittaessa asennamme uudet putket kohdilleen. Keittiön hanat, pesualtaat ja astianpesukoneiden liitännät hoituvat kauttamme nopeasti. Myös uudisrakennusten vedot ovat meille arkipäivää.

Putkihuoltoa omakotitaloon, taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin

Meiltä saat asiantuntevaa apua putkiasennuksiin ja -huoltoihin liittyen. Jos tilaat työn kotitaloutena, olet oikeutettu verovähennyksiin työmme osalta kunnossapito ja perusparannuskohteissa (ei uudisrakentaminen). Lisätietoa löydät Verohallinnon sivuilta. Jos jokin asia askarruttaa, myös meiltä voit tarvittaessa kysyä lisätietoa.

Etsitkö monipuolista tekijää huoneistoremontille? Me tarjoamme kokonaisvaltaiset remonttipalvelut Jyväskylän seudulla – ota yhteyttä tiimiimme!

Yhteystiedot