Viemärikuvaukset kaikenlaisiin kohteisiin Jyväskylän seudulla 

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Huolestuttaako vanhojen putkien kunto tai epäiletkö putkivauriota? Ukonputki Oy toteuttaa viemärikuvaukset kaikkialla Jyväskylän seudulla ja tarvittaessa muuallakin Keski-Suomessa. Teemme viemärikuvauksia tarpeen mukaan putkiremontti ja -saneerauskohteissamme, mutta voit tilata viemärikuvauksen myös erillisenä palveluna. 

Ota yhteyttä – kerromme mielellämme lisää viemärikuvauksista! Palvelemme sekä yrityksiä, taloyhtiöitä että kotitalouksia.

Viemärikuvauksella kartoitetaan putkien kunto

On normaalia, että viemäri ja putket kuluvat, syöpyvät ja heikkenevät vuosien varrella, joten niiden kuntoa kannattaa seurata säännöllisin väliajoin. Näin voit ennakoida ja estää vesivahingot.


Viemärikuvaukset ovat helppo ja nopea tapa kartoittaa viemärin ja putkien kuntoa. Kuvauksen avulla voidaan viemäriä tutkia avaamatta tai purkamatta rakenteita. 


Kuvaus kannattaa tilata, jos olet aloittamassa remonttitöitä kodissa tai jos epäilet putkivauriota. Se voi olla kannattava toimenpide myös asuntokauppojen yhteydessä. Viemärikuvaus paljastaa, missä kunnossa viemäri on ja milloin putkiremontille voi seuraavan kerran olla tarvetta.

Tutustu myös LVI-palveluihimme

Tilaa asiantuntijan tekemä viemärikuvaus!

Onko kylpyhuoneessasi kummallinen haju? Ovatko putket vanhat? Vetävätkö viemärisi huonosti? Nyt voi olla hyvä aika viemärikuvaukselle. Ukonputki Oy toteuttaa viemärikuvauksia usein putkiremonttien yhteydessä, mutta voimme hyvin tulla kuvaamaan kotisi viemärin myös erillisenä palveluna. 


Halutessasi annamme kuvausten yhteydessä arvion mahdollisen putkiremontin hinnasta. Viemärikuvauksen saapuu hoitamaan LVI-alan kokenut asiantuntija, joka osaa kertoa sinulle tarkkaan kuvauksen tuloksista sekä jatkotoimenpiteiden tarpeesta. Voit luottaa tiimimme, jolla on LVI-alalta yli kymmenen vuoden kokemus!

Palvelemme kotitalouksia ja yrityksiä

Älä elä epävarmuudessa, vaan tilaa viemärikuvaus ennen kuin vahinko sattuu. Tutkimme ja kartoitamme viemäreiden ja putkistojen kuntoa viemärikuvausten avulla kaikkialla Jyväskylän seudulla. Palvelemme mielellämme niin yksityisiä asiakkaita, taloyhtiöitä kuin yrityksiäkin. 


Ota meihin yhteyttä jo tänään sähköpostitse tai puhelimitse ja kysy lisää viemärikuvauksista! Tulemme kuvaamaan viemärisi tarvittaessa pikaisellakin aikataululla!

Viemärikuvaus on kätevä tapa selvittää viemärin ja putkien kunto. Soita ja kysy lisää kuvauksista – palvelemme Jyväskylän seudulla!

Ota yhteyttä