Huoneistoremontilla raikas ja toimiva koti – remontit Jyväskylän seudulla

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ukonputki Oy hoitaa kokonaisvaltaiset huoneistoremontit Jyväskylän alueella ja tarvittaessa myös muualla Keski-Suomessa. Toteutamme muun muassa keittiöremontteja yli vuosikymmenen kokemuksella. Remontoimme myös kotisi muut huoneet. Meiltä hoituvat siis kokonaisvaltaiset huoneistoremontit lattiasta kattoon. Tulemme tarvittaessa tutustumaan remonttikohteeseen etukäteen – ota yhteyttä!

Sujuvat keittiöremontit

Haaveiletko toimivasta keittiöstä nykyaikaisine kalusteineen ja laitteineen? Me toteutamme sekä suuret että pienet keittiöremontit pitkällä kokemuksella, asiakkaan toiveita kuunnellen.


Kerro meille, minkälaiset ovat keittiösi muutostarpeet. Hoidamme mielellämme koko remonttipaketin alusta loppuun, aina suunnittelusta purkutöihin, laatoituksiin ja asennuksiin asti. LVI-alan ammattilaisina toteutamme ammattitaidolla myös tarvittavat putkityöt. 


Teemme tarkkaa ja tasokasta työtä laadukkailla materiaaleilla, joten meidän remontoimamme keittiöt kestävät pitkään! Hoidamme työt aina tarkasti suunnitellussa aikataulussa. Pyrimme häiritsemään asiakkaidemme arkea mahdollisimman vähän, joten työskentelemme hienovaraisesti ja joustavasti.

Kokonaisvaltaiset huoneistoremontit

Remonttipalvelumme eivät rajoitu vain keittiöihin, vaan toteutamme myös kokonaisvaltaisia huoneistoremontteja. Remontoimme kotisi toiveidesi mukaan. 


Teemme huoneistoissa sekä pienet pintaremontit että laajemmat uudistukset. Remonttien lähtökohtana ovat aina asiakkaan toiveet. Uusimme esimerkiksi lattia- ja seinäpinnat ja hoidamme myös muut kodin pinnat kuntoon. Voimme tehdä kiinteistöihin myös rakenteellisia muutoksia, kuten väliseinien poistoja.


Noudatamme tarkkaan toiveitasi ja tyyliäsi ja hoidamme remontit sovitussa aikataulussa. Muista, että remontoimme varmalla ammattitaidolla myös asiantuntemusta ja tarkkuutta vaativat märkätilat. Voit siis tilata meiltä myös sauna- ja kylpyhuoneremontit!

Tutustu myös märkätilojen remontteihin

Meiltä saat kätevästi myös LVI-työt!

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman kattavat palvelut. Niinpä palvelupakettiimme kuuluvat remonttitöiden ohella myös LVI-työt. Esimerkiksi kokonaisvaltaisissa keittiöremonteissa on usein uusittava myös putkistoa, ja meidän avullamme myös putkiremontti hoituu helposti muiden remonttitöiden yhteydessä. Saat kaikki palvelut samalta luotettavalta yritykseltä!


Ukonputki Oy on keittiö- ja huoneistoremonttien asiantuntija yli kymmenen vuoden kokemuksella. Palvelemme laajalla alueella Jyväskylän seudulla. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tutustu tarkemmin LVI-palveluihin

Etsitkö monipuolista tekijää huoneistoremontille? Me tarjoamme kokonaisvaltaiset remonttipalvelut Jyväskylän seudulla – ota yhteyttä tiimiimme!

Yhteystiedot