Uudista kylpyhuoneesi – märkätilojen remontit Jyväskylän seudulla

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Ukonputki Oy toteuttaa märkätilojen remontit yli kymmenen vuoden kokemuksella Jyväskylän alueella ja tarvittaessa myös muualla Keski-Suomessa. Uusimme kylpyhuoneesi ja saunasi ammattitaidolla. Hoidamme remontit kosteissa tiloissa huolellisesti lakeja ja määräyksiä noudattaen, tyylillä ja laadukkaita materiaaleja käyttäen. Ota yhteyttä ja kerro lisää remonttitarpeistasi!

Tasokkaat kylpyhuoneremontit

Kaipaako kylpyhuoneesi uutta ilmettä? Haluatko päästä eroon vanhoista kylpyhuonekalusteista tai tehdä kylpyhuonetilasta toimivamman? Toteutamme kylpyhuoneremontit alusta loppuun asti ammattitaidolla.


Kylpyhuoneiden ja muiden kosteiden tilojen remontit vaativat vahvaa osaamista. Me hoidamme remontit turvallisesti ja huolellisesti. Työmme jälki kestää aikaa ja kovaa käyttöä. Toteutamme kylpyhuoneremontit kokonaisuudessaan purkutöineen, LVI- ja sähkötöineen, asennuksineen ja laatoituksineen. 


Suunnitellaan yhdessä kylpyhuonekokonaisuus, joka vastaa tarpeitasi ja istuu tyyliisi. Me hoidamme toteutuksen – sinä nautit lopputuloksesta!

Saunojen ja muiden märkätilojen remontit

Uudistetussa saunassa nautit löylyistä entistäkin enemmän. Me hoidamme remontit saunoissa ja muissa kodin märkätiloissa pitkällä kokemuksella. Toteutamme saunaremontit kokonaisvaltaisesti, aina purkutöistä asennuksiin ja viimeistelyyn asti. 


Sauna on suomalaisen kodin sydän, joten suunnittelemme saunaremontit aina yhteistyössä asiakkaan kanssa. Valitsemme yhdessä kanssasi materiaalit, jotka tekevät saunakokemuksestasi mahdollisimman miellyttävän. Saunan ilmettä on helppo uudistaa esimerkiksi lasiseinillä ja erilaisilla puumateriaaleilla.


Suunnittelet sitten pientä saunan pintaremonttia tai tilan täydellistä uudistamista, ota meihin yhteyttä! Me takaamme laadukkaan ja toimivan lopputuloksen.

Hoidamme remonttien yhteydessä kaikki putkityöt

Ukonputki Oy on sekä remonttien että LVI-töiden asiantuntija. Palvelemme asiakkaitamme kokonaisvaltaisesti, sillä toteutamme kylpyhuone- ja saunaremonttien yhteydessä tarvittaessa niin suuret kuin pienetkin putkityöt. Palveluihimme kuuluu myös täydelliset putkisaneeraukset. 


Tilaa meiltä märkätilojen remontit Jyväskylän seudulla! Palvelemme Vesangan tukikohdastamme käsin tarvittaessa myös laajemmalla alueella Keski-Suomessa.

Tutustu myös LVI-palveluihimme

Jätä märkätilojen remontti alan pitkän linjan ammattilaisen käsiin. Remontoimme huolella saunat ja kylpyhuoneet – pyydä tarjous jo tänään!

Ota yhteyttä